Om oss

SWEDAL VICTOR har funnits på marknaden i över 20 år!

​2015 var ett jubileumsår för SWEDAL-koncernen!

​​​​​​​35 varierande år där vår verksamhet bytte såväl inriktning och lokaler som organisation och namn. En sak har dock varit konstant och det är vår passion för kvalitet. Just kvalitet och leveransgaranti är nämligen heliga begrepp för oss. Vi försöker att vara en så komplett leverantör som möjligt och erbjuder ett mångsidigt utbud som, oavsett vilken av de olika verksamhetsdelarna du som kund är intresserad av, förenas av den erfarenhet, kunskap och flexibilitet som råder inom företaget.

Victor kassetten är ett av våra specialområden i koncernen.

Som ett av de första företagen i Ed satsade SWEDAL på både kvalitets- och miljöcertifiering. 

​Kvalitetssäkring har sedan dess blivit kutym i branschen och vårt fortgående miljöarbete är något som vi är extra stolta över. Arbetet dokumenteras löpande och nya miljömål sätts upp inför varje år och vi är glada över att kunna räkna oss till de företag i regionen som värnar om vår framtida miljö.
​​​​​​​
Något som vi hoppas och tror att även du som kund uppskattar och stödjer.
Mer än 35 år har gått och vi hoppas på minst lika många år till. Vårt mål kommer även i fortsättningen att vara att erbjuda högkvalitativa varor och tjänster framtagna med våra kunder, och levererade i tid som vi lovat. Det kan du alltid lita på!
Victor blag srbg Victor blag srbg
Victor blag srbg